image-preloader

Ресторан Дурмитор

Ресторан националне кухиње Дурмитор отворио је своја врата 1993. године у центру Новог Београда и за кратко време се издвојио изузетном услугом, квалитетном, свежом храном и понудом изузетних вина.
Овде се сваког дана пече домаћи хлеб испод сача, припремају домаћи колачи, специјалитети о којима се прича и ужива у пријатном амбијенту ресторана који је одавно препознат од стране пословних и породичних људи.
У ресторану Дурмитор који има породичну традицију се свакодневно припремају телетина, јагњетина и јаретина испод сача, кувана јела, роштиљ, рибљи специјалитети, а једно о јела о којима се прича је бифтек у маслиновом уљу. Радно време ресторана је од понедељка до суботе од 8:00 до 23:00. (недељом ресторан не ради).
Проверите зашто се овде тражи место више!

Ресторан Дурмитор

Јела испод сача

Врућа млада јагњетина, јаретина или телетина испод сача, уз кромпир испод сача, разноврсне сезонске салате и домаћи хлеб је хедонистички тренутак који се у Дурмитору не пропушта.