ДОДАЦИ

Варива и сосови

 • Помфрит
  120,00
 • Горгонзола сос
  180,00
 • Сос од вргања
  190,00
 • Мешано вариво
  100,00
 • Цигански сос
  130,00
 • Сос од печурака
  130,00
 • Кромпир испод сача са кајмаком
  170,00
 • Далматинско вариво
  140,00

Пецива

 • Хлеб парче
  60,00
 • Домаћи хлеб испод сача
  60,00

Апетисани

 • Кикирики
  90,00
 • Бадем
  160,00